Оптимізація робочих процесів на кухні

Для оптимізації робочих процесів важливий зручний доступ до речей. Його можна передбачити заздалегідь. Як саме?

На етапі проектування кухні:
▪️Надати перевагу шухлядам замість дверцят.
Вони мають багато ергономічних переваг. Вміст шухляд добре розглядати зверху, не потрібно нагинатись і виймати всі речі, що знаходяться спереду.


▪️Обрати шухляди повного висування.
Із шухляд, які можна висунути до кінця, легко дістати речі навіть з далекого кута та забезпечується кращий огляд всієї шухляди.

▪️Розмістити всі речі на відповідних рівнях
При проектуванні кухні на замовлення подумайте, чим ви користуєтесь постійно, часто і зрідка. Речі, які використовуєте постійно, розмістіть на такій висоті, щоб було зручно їх дістати. Це позбавить втомливої потреби зайвий раз нагинатися чи спинатися на пальці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *